Ryttaren café och aktivitetscenter öppnar igen

I mars stängde Ryttaren café och aktivitetscenter sin verksamhet på grund av samhällsutvecklingen av coronaviruset. Nu har mötesplatsen öppnat igen, men med vissa anpassningar på grund av den pågående pandemin.

Cafédisken på Ryttaren med plexiglas

Cafédisken på Ryttaren har numera plexiglas och personalen tar fram det du vill ha efter din beställning.

Bland annat har caféet nu färre sittplatser än innan och möbleringen är luftigare så att man ska kunna hålla avstånd till varandra. Det finns plexiglas vid kassan och markeringar i golvet så att alla gäster ska kunna köa på ett säkert sätt. På flera ställen i lokalen finns det tillgång till handsprit.

- Vi öppnar lite försiktigt nu och anpassar vår verksamhet. Det innebär att vi inte har särskilt mycket aktiviteter inbokade under hösten, men har du något bra förslag på utomhusaktiviteter får du gärna höra av dig, säger Malin Strömberg, aktivitetssamordnare.

Under hösten planeras bland annat för promenadgrupp med begränsat antal deltagare och några webb-baserade aktiviteter. Öppettiderna kommer att vara detsamma som innan pandemin bröt ut.

- Du är välkommen till Ryttaren om du inte känner dig sjuk eller har halsont, torrhosta eller snuva. Och vi ber alla tvätta händerna ofta och hålla avstånd till varandra och till vår personal, så att vi tillsammans minskar risken för smittspridning. Vi uppmuntrar alla att följa myndigheternas rekommendationer, säger Malin Strömberg.

Mer information och månadsblad för Ryttaren café och aktivitetscenter

Glest mellan borden på Ryttaren.

Möbleringen är luftig.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00