Rullande turné med transportutbildningar

Uddevalla vuxenutbildning är just nu på rullande turné med buss och lastbil till olika kommuner i Fyrbodal, för att marknadsföra två yrkesutbildningar. I januari startar yrkesförare buss och yrkesförare godstransporter.

Bild på lastbil med information om Uddevalla vuxenutbildning samt en blå buss

Kom och besök vuxenutbildningens rullande turné.

Både lärare och elever är med på turnén för att ge mer information om utbildningarna och hur man gör för att ansöka till dem. Besökare har även möjlighet att titta närmare på fordonen. Först ut på den rullande turnén var Vänersborg igår, fordonen rullar vidare till Dals-Ed och Mellerud imorgon 8 oktober, och kommer nästa vecka även till Henån, Tanumshede och Uddevalla. Det är tredje gången den rullande turnén genomförs.

- Vår turné i kommunerna har gett väldigt bra resultat tidigare år med många nya sökande. Våra transportutbildningar håller hög kvalité och det är lätt att få arbete efter avslutad utbildning, branschen har ett stort behov av både busschaufförer och lastbilschaufförer i Fyrbodal. Välkommen att söka, säger Lena Jannesson Hagman, rektor för transportutbildningarna.

Träffa lärare och elever på den rullande turnén

• Dals-Ed 8 oktober klockan 10.00-11.00, Utvecklingscenter, Viksgärdet 8
  • Mellerud 8 oktober 13.00-14.00, Vuxenutbildningen, Parkgatan 8
  • Henån 13 oktober 10.00-11.00, Vuxenutbildningen, Skolvägen 1
  • Tanumshede 13 oktober 13.00-14.00, Vuxenutbildningen, Campus Futura
  • Uddevalla 14 oktober 10.00-11.00, Uddevalla vuxenutbildning, Kaserngården 1

Ansök till utbildningarna yrkesförare buss och yrkesförare godstransporter på Uddevalla vuxenutbildning senast 15 november.

Yrkesförare buss

Yrkesförare godstransporter