Vad blir det till lunch?

Vilken mat serveras på kommunens vård- och omsorgsboenden? Nu kan du enkelt ta reda på det. Sedan årsskiftet publiceras matsedlarna här på uddevalla.se

En bild på en tallrik med fiskpudding, potatis, rivna morötter, sallad samt lingonsylt.

Matsedlarna omfattar lunch samt kvällsmål. Menyerna arbetas fram i ett gemensamt kockråd där kockar ​och köksmästare från de olika boendena deltar. Matsedlarna publiceras sedan på uddevalla.se, där de uppdateras var tredje vecka, så att du kan läsa menyerna för tre veckor framöver.

På kommunens vård- och omsorgsboenden servera​s traditionell husmanskost ​som är säsongsinriktad ​men även ett antal nya rätter ​ingår.

Mat på vård- och omsorgsboenden och menyer

Du kan även läsa matsedlar för grundskolan och matsedlar för gymnasiet här via uddevalla.se