Håll utkik efter barnkultur senare i vår

Längtar du efter att uppleva teater, musik och dans tillsammans med ditt barn? På grund av den pågående pandemin presenteras inget barnkulturprogram för våren i år. Däremot kan det bli musik- eller teaterföreställningar med kort varsel längre fram, beroende på vilka restriktioner som då kommer att gälla för covid -19.

En man i röd overall och vit hjälm står med sin cykel och höjer upp styret och framhjulet

Kanske finns möjlighet att se Mirakelpojken senare i vår? Håll dig uppdaterad via uddevalla.se/barnkultur för aktuell information. Foto: Daniel Milton.

- Vi har preliminärbokat ett antal föreställningar för barn men på grund av pandemin vet vi inte om vi kan visa någon av dem. Eftersom läget ändras så snabbt, så uppmanar vi alla intresserade att följa vår hemsida för uppdaterad information om barnkultur. Det kan hända att vi släpper biljetter med väldigt kort framförhållning om restriktionerna ändras, säger Charlotta Byberg, barnkultursamordnare.

En av alla föreställningar som är preliminärt inbokade i vår är Mirakelpojken med Teater Kung & Drottning.

- Mirakelpojken hoppas vi att vi kan visa i slutet av april, vi håller tummarna för det. Men tills vi vet besked – ta hand om er, säger Charlotta Byberg.

Håll dig uppdaterad om kommande föreställningar för barn via uddevalla.se/barnkultur, eller via Barnkultur i Uddevalla på facebook och Kulturlivet på instagram.