Vad är din drömbild av Rimnersområdet?

Under våren undersöker vi hur helheten på Rimnersområdet skulle kunna utvecklas till ett attraktivt- sport och idrottscentrum. En föreningsenkät har just genomförts och nu är det dags för er uddevallabor att tycka till. Vi vill att du som är barn, ung, vuxen eller äldre svarar på några frågor.

Välkommen att tycka till på uddevalla.se/tyckomrimners

Vi tror att Rimnersområdet skulle kunna bli ett fantastiskt sport- och idrottscentrum. Ett ställe där du trivs, umgås, mår bra, är aktiv, lär dig nya saker, tränar och kanske tävlar. Vi tänker oss flera anläggningar, hallar, lokaler och planer för olika sporter där det är liv och rörelse. En plats för alla att samlas på, med närhet till olika aktiviteter och intressen både inne och ute. Ett ställe dit fler vill komma för att ha kul, må bra och utvecklas i sitt idrottande och välbefinnande. Det är ju bara vad vi tror. Så därför vill vi gärna veta vad du tycker.

Vi kommer inte att kunna uppfylla allas drömmar. Vi kommer att behöva prioritera, men vi vill ta fram ett förslag till ett attraktivt sport- och idrottscentrum tillsammans med er som besöker och använder området. Resultatet av undersökningen ligger till grund för kommande förstudie.

Välkommen att tycka till!

Frågorna hittar du på uddevalla.se/tyckomrimners och vi vill ha dina svar senast 7 mars.

Undersökningen handlar om området som helhet inte om projekten Rimnersvallen eller ny simhall. De projekten kan du läsa mer om på uddevalla.se/rimnersomradet. Där kommer du också att kunna läsa om sammanställningen och resultatet av våra behovsundersökningar när de är klara.