Vi behöver dig - både nu och i sommar!

Vill du göra skillnad för en annan människa? Då är du välkommen att söka jobb inom vård och omsorg i Uddevalla kommun. Vi behöver dig både nu och i sommar!

En vårdpersonal står och pratar med en äldre kvinna som sitter i en fåtölj och har en rullator framför sig.

Vill du göra skillnad för en annan människa? Sök sommarvikariat inom vård och omsorg.

- Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete där du stöttar människor som behöver din hjälp, säger Ulrika Olsson, chef för bemanningsenheten.

Nu kan du söka sommarjobb inom socialtjänsten och det finns möjlighet att söka arbete som timanställd vikarie med anställning snarast. Behov av personal finns inom många olika yrkesområden – exempelvis hemtjänst, vård och omsorg, daglig verksamhet, personlig assistans, stöd och service till personer med funktionsnedsättning samt socialpsykiatri.

- Det är jättebra att söka sommarjobb redan nu, eftersom man då får tid att lära upp sig på en arbetsplats innan sommaren kommer. Det kan också ge chans till extrajobb, säger Ulrika Olsson.

Som anställd inom socialtjänsten får du ett arbete där du möter vårdtagare i deras hem, på olika boenden eller i dagliga verksamheter där du gör skillnad i deras vardag.

Vi sätter stort värde vid att du som söker arbete inom socialtjänsten är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi vill också att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

För att kunna söka behöver du ha fyllt 18 år, ha goda kunskaper i svenska språket och gärna god datorvana samt vana att hantera mobiltelefon, andra digitala verktyg och system.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobb via uddevalla.se/jobb, se annonsen "Vi behöver dig nu och /eller i sommar inom social omsorg 2021"