Walkesborgsbadet och bowlinghallen håller fortsatt stängt

I november stängde Walkesborgsbadet och bowlinghallen för allmänheten. Stängningen gällde preliminärt till och med 1 mars. Simhallen och bowlinghallen kommer även fortsättningsvis att hållas stängda för allmänheten med anledning av gällande restriktioner och regler för att hindra smittspridning av covid -19.

Entrén till Walkesborgsbadet med skylt ovanför dörren

Walkesborgsbadet och bowlinghallen är tills vidare stängt för allmänheten.

Den fortsatta stängningen gäller även träningshallen i Walkesborg. Simhallen håller endast öppet för skolor och simskoleverksamhet i enlighet med kommunens prioritet kring vattenvana och simkunnighet. Skolor kan enbart boka in sig en klass i taget på Walkesborgsbadet. När det gäller simskolorna för de allra yngsta barnen får endast en förälder vara med per elev.

- Tyvärr måste vi hålla stängt för allmänheten tills vidare, med hänsyn till pandemilagen och andra restriktioner. Vi följer också noga utvecklingen av smittspridningen i regionen och folkhälsomyndighetens riktlinjer, säger Jonas Hagberg, enhetschef för Walkesborgsbadet och bowlinghallen.

Mer information om

Walkesborgsbadet