Café Planet om Hittaut i Uddevalla

Välkommen till nästa Café Planet! Café Planet livesänds digitalt torsdag 15 april och har fokus på friluftsliv och orienteringsförbundets friskvårdssatsning ”Hittaut”.

Checkpint stolpe med siffror och Hittaut

Café Planet kommer bland annat att handla om Hittaut. Här syns en checkpoint-stolpe.

Café Planet, program

• Robert Wahlström är utvecklare med inriktning friluftsliv i Uddevalla kommun. Robert kommer att berätta om vad som styr arbetet med att främja ett kvalitativt och rikt friluftsliv i Uddevalla kommun, och om det förslag på friluftsplan som tagits fram.
  • Ylva West och Ingalill Nilsson, orienterare, berättar om "Hittaut", som är ett projekt som passar alla som vill motionera på ett roligt sätt. Det går ut på att hitta checkpoints i närmiljön med hjälp av papperskarta och/eller mobil och pågår från 27 mars till 10 oktober. Svenska orienteringsförbundet samordnar friskvårdsprojektet Hittaut och lokala orienteringsklubbar arrangerar det ideellt.

Vill du följa livesändningen av Café Planet?

Tid och plats: Torsdag 15 april klockan 18.00-19.15, Studiefrämjandet Fyrbodals facebooksida

Café Planet arrangeras av Studiefrämjandet tillsammans med Naturskyddsföreningen, Bohusläns musem och Uddevalla kommun.