Ladda för Parksommar 12-14 augusti

Årets Parksommar består av tre spännande konsertdagar i följd som både kan upplevas live eller via livestream. Parksommar går av stapeln 12-14 augusti i Margretegärdeparken och innehåller en skön mix av hårdrock, pop och americana med akterna Electric Hydra, Ellen Krauss samt Hederos&Hellberg.

Parksommar 2021 med artisterna Electric Hydra, Ellen Krauss och Hederos&Hellberg

- Det känns jättebra att kunna presentera en sådan bredd i musikgenrer, och vi är särskilt glada att kunna ha med en hårdrocksakt i år, nu är det läge för det. Vi kommer att kunna ha livekonsert för maximalt 100 personer i publiken i Margretegärdeparken, utifrån gällande restriktioner. Men det går också att följa Parksommar via livestream, säger Pontus Blom, kultursamordnare.

Konserterna kommer att hållas från den nyrenoverade scenen i Margretegärdeparken och varje kväll innehåller två konserter, en med ett förband i samma genre som kvällens huvudartist, samt en konsert med huvudartisten. Insläpp till Parksommar kommer att ske från klockan 18, och konserterna startar varje kväll klockan 19 och avslutas kring klockan 21.

- Electric Hydra från Uddevalla har släppt sitt första kritikerrosade album och är vår första huvudakt som inleder Parksommar på torsdag. Ellen Krauss från Stockholm som spelar på fredag är en blivande storstjärna som popartist, hon släppte sin debutskiva förra året och har synts i Musikhjälpen och Luuk&Hallberg på svt, hon är ett framtidslöfte. Avslutningsvis på lördagen har vi Hederos&Hellberg, en legendarisk singer songwriter/americanaduo från Värmland via Göteborg som släppte sin comebackplatta i år, säger Pontus Blom.

Parksommar kommer liksom tidigare år att ha fritt inträde. I samband med konserten spärras Margretegärdeparken av, och det kommer att finnas enbart ett insläpp till konsertområdet.

I augusti kommer mer information om hur livestreamingen av Parksommar kommer att ske.

Parksommar 2021

Torsdag 12 augusti: Electric Hydra, support Charlottas Burnin´ Trio. Läs mer om Electric Hydra

Fredag 13 augusti: Ellen Krauss, support Alphabats. Läs mer om Ellen Krauss

Lördag 14 augusti: Hederos&Hellberg, support Spela Död. Läs mer om Hederos&Hellberg

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00