Informationstält på Dalabergs torg ska göra det enkelt att få kontakt

Samhällsinformation i samverkan med Uddevallahem, Polisen och Svenska kyrkan måndagar och fredagar klockan 13.00-17.00.

Trådar i olika färger som bildar ett hjärta.

Flera samhällsaktörer gästar informationstältet och det ska vara enkelt att få kontakt och stöd.

I sommar finns medarbetare från kultur och fritidsförvaltningen på plats i Dalaberg samt i Hovhultsområdet för att erbjuda samhällsinformation. Projektet sker i samverkan med samhällsaktörer som Uddevallahem, Polisen Västra Fyrbodal och Svenska kyrkan.

Samhällsinformation och stöd

Målet är både att svara på frågor om samhällseffekterna av Covid 19 och berätta om de aktiviteter som arrangeras under sommaren. Projektledare Zinab Parnian kommer att vara i Dalaberg de flesta dagar i veckan och på måndagar och fredagar kommer ett informationstält att finnas uppsatt mellan klockan 13:00-17:00. Varje gång tältet finns på plats kommer gäster från exempelvis Polisen, Uddevallahem och socialtjänsten att besöka tältet.

- Pandemin innebär att många blir isolerade och vi vill göra det så enkelt som möjligt att ta kontakt med oss och få stöd, säger projektledare Zinab Parnian.

Fredagen den 2 juli besöker Fältenheten tältet och under kommande veckor kommer även representanter från Polisen och Uddevallahem att vara gäster. Projektet är finansierat av statliga medel och kommer att pågå till mitten av augusti månad.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00