Gustaf Rydelius blir ny kommunikationschef i Uddevalla

Vi är glada att kunna välkomna Gustaf Rydelius som kommunikationschef i Uddevalla.

Foto på Gustaf Rydelius.

Gustaf Rydelius ser framemot att vara med på Uddevalla kommuns digitala utvecklingsresa.

Gustaf Rydelius arbetar idag sedan nio år tillbaka som Digital Marketing Manager på Volvo Group på Volvos huvudkontor i Göteborg. Han har erfarenhet av att arbeta med digitala transformationsresor och den digitala upplevelsen som innefattar både sociala medier, extern hemsida samt intranät.

I sin roll som kommunikationschef kommer Gustaf bland annat att leda arbetet på enheten för kommunikation och kontaktcenter.

- Jag ser fram emot att vara med på Uddevalla kommuns digitala utvecklingsresa och få bidra med att förenkla och förbättra vardagen för både medborgarna och medarbetarna, säger Gustaf.

På fritiden umgås Gustaf mycket med sin familj och de uppskattar att vara ute i naturen. Han har dessutom ett stort intresse för att paddla havskajak.

Gustaf Rydelius ersätter nuvarande kommunikationschef som går i pension.