Simhallen och bowlinghallen öppnar för bokade besök

Från och med måndag 30 augusti öppnar Walkesborgsbadet och bowlinghallen för bokade besök. Öppningen är anpassad till covid -19 vilket innebär att hallarna tar in begränsat antal besökare och ingen drop-in. Även övriga idrottshallar i kommunen öppnar.

Entrén till Walkesborgsbadet en somrig dag. Man ser grönska utanför och en skylt med ordet simhall.

Walkesborgsbadet öppnar för allmänheten med förbokade besök.

Under våren har Walkesborgsbadet varit öppet för simskoleverksamhet och för skolornas simundervisning. Nu öppnar simhallen även för allmänheten sedan stängningen i november.

- Vi öppnar nu på ett smittsäkert sätt och begränsar antalet besökare i Walkesborgshallen. När du bokar en tid kan du vistas i simhallen sammanlagt två timmar, därefter töms hallen så att den är tom en halvtimme innan nästa insläpp. Det gör att vi minskar risk för trängsel i omklädningsrummen och hinner städa av mellan besöken, säger Jonas Hagberg, enhetschef Walkesborgsbadet.

Förbokade besök är det som gäller även till Walkesborgbadets träningshall. Vid entré till Walkesborg får besökare vänta i kö utomhus, så att det inte blir någon trängsel vid kassan.

Walkesborgsbadet öppnar 30 augusti och utomhusbadet Landbadet håller öppet till och med 29 augusti.

Även bowlinghallen öppnar nu för allmänheten från 30 augusti och kommer att hålla öppet med begränsat antal besökare och endast förbokade tider. Öppettiderna har också anpassats till detta. Tills vidare anordnas inga barnkalas i bowlinghallen.

Läs mer om hallarnas öppettider och bokning

Walkesborgsbadet

Bowlinghallen

Rimnershallen

Agnesbergshallen

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00