Simhallen öppnar som vanligt på måndag

Från och med måndag 4 oktober öppnar Walkesborgsbadet som vanligt igen. Ingen förbokning behövs och olika aktiviteter i hallen startar successivt. Simhallen har nu även utökade öppettider på måndagar.

Walkesborgsbadets simhall, entré med blommande buskar intill

På måndag 4 oktober öppnar Walkesborgsbadet som vanligt igen.

Walkesborgsbadet har möjlighet att ta emot 150 besökare som mest samtidigt. Från och med måndag är hallen öppen från klockan 08 på morgonen.

- Nu återgår vår verksamhet i princip till hur det var innan pandemin. Vi öppnar allt utom hoppbassängen som är uppbokad fram till vecka 43. Just nu installerar vi också besöksräknare. Det innebär att du redan utanför entrédörren kan se om det finns platser kvar eller om det är fullt, säger Jonas Hagberg, enhetschef.

Även fortsättningsvis kommer det att finnas tillgång på handsprit i simhallen, och besökare uppmanas att alltid stanna hemma vid symptom.

Från och med måndag 4 oktober öppnar också anmälan till gratis intensivsimskola, för att ge så många som möjligt chansen att gå i simskola och bli simkunniga.

Månadskort och engångskort för entré till simhallen kan du köpa i Walkesborgsbadets reception. Träningshallen kommer att ha samma öppettider som simhallen.

Mer information om simhallen, öppettider mm