Café Planet om korruption och hållbarhet

Välkommen till höstens första Café Planet onsdag 20 oktober på Folkets Hus i Uddevalla. Vad har korruption med hållbarhet att göra? En föreläsning om mutor och miljöproblem.

bi i en gul blomma, det är grönt runtom

Välkommen till höstens första Café Planet!

Aksel Sundström, docent och forskare i statsvetenskap vid Göteborgs universitet föreläser. kring hur korruption fungerar som ett hinder för hållbarhetsfrågor och hur dagens miljöproblem förvärras av dåligt fungerande institutioner. Han ger exempel från sin egen forskning kring illegalt fiske i Sydafrika och visar på hur vanliga människor kan engagera sig i korruptionsfrågor.

Välkomna till Café Planet!

Tid och plats: Onsdag 20 oktober klockan 18.00, Folkets Hus, Uddevalla. Fri entré, ingen förbokning. Försäljning av fika.

Café Planet är initierat av Studiefrämjandet för att knyta kontakter, bygga nätverk och samordna initiativ med miljö- och social inriktning samt diskutera metoder för en hållbar framtid. Café Planet arrangeras av Studiefrämjandet Fyrbodal, Studiefrämjandets Utbildningscenter i Väst med stöd av VG-regionen, Uddevalla kommun, Folkets Hus i Uddevalla, Hållbarhetsfestivalen.