Välkommen på jullunch för företagare

Är du företagare i Uddevalla kommun? Välkommen på mingel-jullunch på Kärranäs den 15 december.

Kom gärna och mingla med oss och alla företagare redan kl.11.00, sedan äter vi buffémat (obs, vanlig lunchmat) tillsammans och avslutar med kaffe och julkaka.

Vi kommer att få chansen att lyssna på några av våra framgångsrika Uddevallaföretagare och Tillväxtchef Anders Brunberg kommer att säga några ord för att avsluta år 2021.

Datum: Onsdagen den 15 december 2021
Tid: 11:30-13:30 (mingel från 11:00)
Plats: Restaurang Kärranäs, Benders industriområde, Uddevalla
Obs! Kostnadsfritt men begränsat antal platser och max två personer per företag. Anmälan via formulär nedan, senast 12 december.

Med vänlig hälsning Näringslivsgruppen, Uddevalla kommun,
Anders, Sophie, Clas, Helena och Anneli.

Välkommen!

Det finns 49 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 12 december klockan 23.59.

Samtycker du/ni till att dina personuppgifter i form av namn, bild, film eller ljudupptagning, som vi inhämtat vid detta tillfälle, får användas för publicering på Uddevalla kommuns webbsida, näringslivstidning och sociala medier? * * (obligatorisk)

Vid frågor kontakta

Avdelningen för Hållbar tillväxt