Kom i julstämning på Emaus lantgård

Varmt välkomna när vi hälsar julen välkommen på Emaus lantgård tisdag 21 december! Alla djuren är ute som vanligt och vi har personal som kan berätta om de olika djuren och dess förutsättningar. Du får träffa jultomten, uppleva julsånger och mysa med glögg, julmust och pepparkakor.

Tomtar, julgran och annat julpynt står i ett utrymme i ena byggnaden på Emaus

Välkommen till julmys på Emaus lantgård 21 december!

Emaus lantgård bjuder in till julmys med julaktiviteter och julmusik lagom till att skolorna slutar för jullov. Klä dig varmt, ta med dig barnen och kom i julstämning hos oss! Det är ju några dagar kvar till julafton men det är inte för sent att lämna sin önskelista till tomten - vi vet att han uppskattar det.

- Välkommen att mysa in julen tillsammans med oss på Emaus lantgård, med julen som inramning. Tomten kommer att sitta i sin släde, lite trött efter alla förberedelser men han vill gärna träffa många barn och önska dem en riktigt god jul. Vem vet, kanske har tomten något till barnen, säger Roger Hansson, avdelningschef kultur och fritid.

Vi tänder upp den grill vi har så ta gärna med dig korv eller något annat valfritt om du vill grilla. Vi skapar julstämning med hjälp av en julkör, julpynt, många ljus och vi bjuder på julfika.

Gårdens djur - getter, hästar, kaniner och grisar – kan du se utomhus i hagarna. Katterna går runt lite varstans på gården. Hönsen håller vi just nu inomhus för att skydda dem från fågelinfluensa.

Varmt välkomna till julmys på Emaus!

Tid och plats: Tisdag 21 december klockan 15.00-18.00, Emaus lantgård

Emaus lantgård i snötäcke en vintrig dag

Emaus lantgård i vinterskrud.

Röda ljuslyktor och annat julpynt vid paddocken på Emaus lantgård

Det är julpyntat lite varstans på Emaus nu.