God jul och gott nytt år!

Ingemar Samuelsson, kommunstyrelsens ordförande, önskar en god jul och ett gott nytt år från Uddevalla kommun. Se julhälsningen till alla uddevallabor.

Julstjärna Kungstorget

2021 har ju varit ett år som självklart har präglats väldigt mycket av pandemin och konsekvenserna av den. Det finns nog ingen som inte har varit drabbad på något sätt.

Men, det har också hänt väldigt mycket spännande och positivt i Uddevalla. Vi har gjort färdigt gågator och Kungstorget i centrum. Vi har påbörjat byggnationen av det efterlängtade badhuset och ny brandstation samt en totalrenovering av Rimnersvallen.

Dessutom kan vi se väldigt positiva signaler i form av att vi har nyetablerade företag och vi har färre arbetslösa.

- Jag tycker att de finns jättestora skäl att se positivt på framtiden här i Uddevalla inför 2022, säger Ingemar Samuelsson.

- Nu har vi en situation där vi trots allt måste fortsätta att hålla lite avstånd. Men, det innebär inte att vi ska sluta att bry oss om varandra.

Avslutningsvis så önskar Ingemar Samuelsson alla uddevallabor en god jul och ett gott nytt år.