Kompassen ger stöd vid missbruk och till anhöriga

Välkommen till oss på Kompassen! Vi är en öppenvårdsmottagning för dig som behöver stöd och behandling vid missbruks- och beroendeproblematik, samt för anhöriga.

Personalen från Kompassen står utanför en högre beigevit byggnad med ljusblå och rosa inslag kring fönstren på Junogatan. Det är vinter och snöigt.

Välkommen till oss på Kompassen, hälsar Linda Persson, kurator, Emelie Andersson, kurator, Malin Ericsson, samordnande kurator, Annelie Höglind, kurator och Christina Göransson, kurator.

Vill du sluta använda droger och alkohol? Eller har du ett spelmissbruk som involverar pengar, och tänker att du inte klarar det på egen hand och vill ha hjälp? Är du orolig för din hälsa och hur drogerna och spelandet påverkar dig? Eller är du anhörig till någon med missbruks- eller beroendeproblematik? Vi erbjuder stöd i olika former.

Vi ger enskilt stöd till dig eller till anhöriga samt även stöd i olika grupper. Bland annat har vi lediga platser i våra grupper för anhöriga och i återfallsprevention.

Till oss kan du vända dig direkt och vi som arbetar på Kompassen är kuratorer. Det kostar inget att få hjälp av oss och vi har tystnadsplikt.

Till Kompassen kan man komma från 13 års ålder och uppåt.

Välkommen!

Mer information och kontaktuppgifter till Kompassen