Fjärrundervisning på skolor och begränsade öppettider på fritids

Barn och utbildning har fattat beslut om fortsatt begränsat öppethållande på Norgårdenskolans F-6 fritidshem under måndag 31 januari. Morgonfritids är stängt och fritids öppnar efter skolans slut och håller öppet till klockan 16.00.

Norgårdenskolan med orangeröda byggnader och portal, man ser skolgården framför

Norgårdenskolan F-6 fritidshem har begränsade öppettider till och med måndag 31 januari.

En stor andel av personalen är frånvarande på grund av sjukdom. Åtgärderna införs på grund av den ansträngda personalsituationen, samt för att minska smittspridning. Beslutet är fattat utefter direktiv från smittskydd Västra Götaland.

Tidigare och nuvarande beslut rör

Norgårdenskolans fritidshem F-6

Norgårdenskolans fritidshem F-6 begränsar öppettiderna från och med fredag 21 januari till och med måndag 31 januari. Morgonfritids är stängt under dessa dagar. Fritidshemmet öppnar vid skoldagens slut och håller öppet fram till klockan 16.00.

Västerskolan

Samtliga elever i klass 6A, 6B, 6C, 7A och 7B vid Västerskolan har distansundervisning fredag 28 januari. Elever med distansundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Samtliga elever i klass 6D, 9A, 9E på Västerskolan har fjärrundervisning måndag 24 januari till och med tisdag 25 januari. Elever med fjärrundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Ljungskileskolan, årskurs 4-6

Samtliga elever i årskurs 4-6 har distansundervisning från och med måndag 24 januari till och med onsdag 2 februari. Elever med distansundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Forshällaskolan, årskurs 4-6

Samtliga elever i årskurs 4-6 på Forshällaskolan har distansundervisning från måndag 24 januari till och med fredag 28 januari. Elever med distansundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Källdalsskolan, klass 5B och 4C

Samtliga elever i klass 5B på Källdalsskolan har fjärrundervisning från måndag 24 januari till och med onsdag 26 januari. Elever med fjärrundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Samtliga elever i klass 4C på Källdalsskolan har fjärrundervisning från och med tisdag 25 januari till och med fredag 28 januari. Elever med fjärrundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Sommarhemsskolan, klass 8A, 8B, 9D

Samtliga elever i klass 8A och 8B på Sommarhemsskolan har fjärrundervisning från måndag 24 januari till och med tisdag 25 januari. Elever med fjärrundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Samtliga elever i klass 9D på Sommarhemsskolan har fjärr-/distansundervisning från och med torsdag 27 januari till och med fredag 28 januari. Elever med fjärr-/distansundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Unnerödsskolan, klass 4A och 4B

Samtliga elever i klass 4A och 4B på Unnerödsskolan har fjärrundervisning från måndag 24 januari till och med tisdag 25 januari. Elever med fjärrundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Äsperödsskolans fritidshem

Äsperödsskolans fritidshem begränsar öppettiderna från och med måndag 24 januari till och med onsdag 26 januari. Fritidshemmet håller öppet fram till klockan 16.30.

Dalabergsskolan, årskurs 4-6

Samtliga elever i årskurs 4-6 på Dalabergsskolan har fortsatt fjärrundervisning från måndag 24 januari till och med onsdag 26 januari. Elever med fjärrundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Äsperödsskolan, årskurs 4

Samtliga elever i årskurs 4 på Äsperödsskolan har fjärrundervisning fredag 21 januari till och med tisdag 25 januari. Elever med fjärrundervisning kan hämta matportioner på skolan.

Forshällaskolans fritidshem

Forshällaskolans fritidshem har fortsatt begränsade öppettider från måndag 24 januari till och med fredag 28 januari. Morgonfritids är stängt under dessa dagar. Fritidshemmet öppnar vid skoldagens slut och håller öppet fram till klockan 17.00.

Vårdnadshavare får information via Unikum.

Frågor och svar coronaviruset, barn och elever

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00