Se dansföreställningen 5 Degrees med Twisted Feet

På onsdag 16 februari kan du se dansföreställningen 5 Degrees med danskompaniet Twisted Feet på Östraboteatern. Med kraftfulla dansnummer och övertygelsen att sprida ett viktigt budskap tar de sig an den stora utmaningen – att förändra vår framtid.

Pressbild från föreställningen. Man ser en man med ärr i sitt bleka ansikte, en kvinna i vit klänning håller i en Rubiks kub, man ser någon i svarta kläder och gasmask och siffran 5 grader.

Missa inte dansföreställningen 5 degrees med Twisted Feet 16 februari på Östraboteatern. Pressbild, foto: Johnny Kääpä.

I Twisted Feets föreställning 5 Degrees är mänskligheten på väg mot sin undergång. Klimathotet har besannats och det ångar av gaser och blossar rök. Det är nu jorden skälver under människans framfart. I denna dystopiska värld får vi frossa i Twisted Feets danstalang.

Viktigt budskap om vår framtid på jorden

5 Degrees är en fartfylld show om att ta ett steg i riktning för en hållbar framtid – allt förpackat i den speciella form av street-baserad scenkonst som Twisted Feet gjort sig kända för. En konstnärlig profil med en igenkännbar fusion mellan det teatraliska scenspråket och streetdansens medryckande visuella kraft. Du kan förvänta dig hänsynslös intensitet och skärpa tillsammans med ett viktigt budskap om klimatförändringarna och vår framtid på jorden. Kom och upplev urban scenkonst med kraft att förändra!

Välkommen att se 5 Degrees!

Tid och plats: Onsdag 16 februari klockan 18.00, Östraboteatern. Föreställningen turnerar med Dansnät Sverige.

På torsdag 17 februari kommer Twisted Feet även att hålla workshops med danselever från Akademi Sinclair och från Kulturskolan.

Biljetter

Biljetter kostar 40 kronor och köps via Nortic

Ha gärna koll på uddevalla.se/dans inför ditt besök för aktuell information. Besök oss inte om du är sjuk.