Ansökan öppnar till höstens vuxenutbildningar

Vill du studera vidare eller komplettera betyg från dina tidigare studier? Idag öppnar ansökan till höstens utbildningar på Uddevalla vuxenutbildning. Den 30 maj är sista ansökningsdag till kurser och utbildningar som startar hösten 2022.

studenter sitter runt ett bord och skrattar, de har datorer på bordet

Vill du studera i höst? Ansök till Uddevalla vuxenutbildning redan idag.

På vuxenutbildningen kan du komplettera dina betyg både på grundskolenivå och gymnasienivå och läsa fristående ämneskurser. Du kan också skaffa dig en helt ny yrkesutbildning på gymnasienivå. Samtliga yrkesutbildningar är anpassade efter samhällets och olika branschers behov. Vuxenutbildningen bedriver också svenska för invandrare (SFI).

Ansök redan idag! Webbansökan är öppen fram till 24 juni.

Läs mer och ansök på Uddevalla vuxenutbildnings hemsida

VUXEXPO 2022

Den 20 april bjuder vuxenutbildningen in till öppet hus där du får träffa elever och lärare från olika kurser och utbildningar.. Det finns också arbetsgivare, representanter från branschen och studie- och yrkesvägledare på plats för att svara på dina frågor.
Datum: 20 april
Tid: 11:00-18:00
Plats: Kaserngården 1 A, I17-området, Uddevalla
Läs mer om VUXEXPO här

Digitalt Öppet hus YH-utbildningar

Under mötet kommer du att få träffa utbildningsledare som berättar om vuxenutbildningens YH-utbildningar och hur det är att studera på yrkeshögskola. Det kommer även finnas möjlighet att träffa Studie- och yrkesvägledare via en separat Teams-länk för att ställa frågor om betyg och behörigheter.
Datum: 13 april
Tid: 15:30
Plats: Digitalt. Här hittar du information om tider och länkar till de olika utbildningarna