Påskäggsjakt, påskkärring och annat skoj på lovet

Vill du vara med på påskäggsjakt, gå på intensivsimskola, se barnteater eller träffa påskkärring på Emaus? Påsklovet bjuder på många olika aktiviteter för alla lediga barn.

två påskägg och en gren med en gul påskfjäder ligger på ett altangolv

Under påsklovet ordnas det massor av roliga aktiviteter. Glad påsk!

Redan nu i helgen lördag 9 april och söndag 10 april startar aktiviteter på Emaus lantgård, där det blir sagostund i läsboxen i stallet. På skärtorsdag kan du träffa en påskkärring som bjuder på godis och på påskafton blir det påskäggsjakt. Under påskveckan startar också en ny aktivitet för dig som är nyfiken på hästar och som du kan anmäla dig till, Möte Häst. Läs mer om allt som händer på Emaus lantgård

Dans med ReAct!

Det blir dansföreställning lördag 9 april på Regionteater Väst, An action for pizza & King of the Jungle. en helkväll med två föreställningar med ReAct! där vi tar paus mellan de båda föreställningarna och äter pizza tillsammans. Förköp via nortic.se

Biblioteken ordnar aktiviteter

Biblioteken ordnar många aktiviteter, flera med deckartema. Det blir barnteater, pärlplatteverkstad, sagostund och deckarlajv där du får hjälpa en detektiv att lösa brott. Biblioteken firar tjugoårsjubileum för LasseMajas detektivbyrå med pyssel.
Läs om allt som händer under påsklovet på biblioteken

Intensivsimskola Walkesborg

Walkesborgsbadet ordnar intensivsimskola för barn över 4 år samt för ungdomar under påsklovet. Det blir också tipspromenad inne på badet.
Läs mer om intensivsimskola och anmäl dig via Walkesborgsbadets hemsida

Kulturverkstad på Hovhult och Tureborg

Kom och var med! Kulturverkstaden är gratis och för dig som är 6–12 år. Här kan du vara kreativ och skapa musik, film och cirkus. Du kan måla, spela teater och dansa. Föräldrar är också välkomna. Ingen föranmälan behövs, barnen kan komma och gå när de vill. Yngre barn ska ha sällskap av ansvarande förälder eller ett äldre syskon. Antalsbegränsning kan förekomma.

Kulturverkstad på Hovhult, Kvartersstugan måndagar 15.45–16.55

Kulturverkstad på Tureborg, torget vid Turborgsvägen 12, på måndagar 17.20–18.30

Drive-in bingo EPA

Drive-in bingo för alla som kör A-traktor/EPA/ moped på onsdag 13 april klockan 17.00, parkeringen utanför Rampens fritidsgård. Gratis att delta. Vinnare koras och fina priser utlovas. Arrangemanget anordnas av Fältenheten, Ungkultur enheten Offentlig kultur, fritidsledare från Rampen och Mobila fritidsledarteamet.

Kul-Tur för alla påsklediga: Dansworkshop och konsert

Välkommen att först prova på afrikanska rytmerna i kropp och knopp, du behöver inga förkunskaper. Sedan är dansgolvet fritt för alla att röra sig till "World Music Culture Club" som spelar musik från Afrika och Mellanöstern. Torsdag 14 april klockan 12.00 och 14.00,
Bohusläns museum. Läs mer om arrangemanget på denna sida

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00