Lillesjödagen den 5 maj

Den 5 maj bjöd vi in till en inspirerande dag på Lillesjö industriområde för alla som var intresserade av företagande och utveckling. På programmet stod öppet hus hos en del av Lillesjös företag, intressanta föreläsare, mat och mingel. Och en och annan överraskning…

Datum: 5 maj 2022
Plats: Lillesjö Industriområde, Uddevalla Länk till eniro
Arrangör: Uddevalla Kommun - Näringsliv, tillsammans med Fratera fastigheter/PLX Padel, Organisationen Företagarna och företagare på Lillesjö.

Moderator:

Moderator Carolina Sandgren

Carolina Sandgren

Föreläsare:

Föreläsare Thomas Sörensson

Thomas Sörensson

• Tomas Sörensson - VD Scandinavian Enviro Systems. Världsledande teknologi möjliggör hållbar resursanvändning. Expansionen börjar i Uddevalla!
Föreläsare Hans Siljebäck

Hans Siljebäck

• Hans Siljebäck – Bid Manager Strategic Projects, på IBG - Independent Business Group. Drönartaxi till Uddevalla snart här.
Föreläsare Agneta Olsson

Agneta Olsson

• Agneta Olsson – VD Almi Väst. Har gjort sig känd genom inspirerande och underhållande föreläsningar så som Skala upp företaget – från ägarlett till ägarstyrt - Den rebelliske entreprenören och om hennes egna resa som global marknadschef och mycket mer. Agneta har bl.a. skrivit boken som inte fanns och som hon själv hade saknat. Boken "Extern VD - Så lyckas du" gavs ut första gången 2010 och blev en succé. I januari 2021 utsågs Agneta Olsson till ny vd för Almi Väst, då hon har lång erfarenhet av att ha arbetat i olika bolagsformer med fokus på tillväxt och har bland annat drivit ett eget managementbolag med fokus på ägarledda företag. Nu får vi se vad Agneta har att berätta ur sin breda repertoar!

Vid frågor kontakta

Sophie Carling, Näringslivsutvecklare, Uddevalla Kommun