Pedagogiska verksamheten Ankaret öppnar i Ljungskile 30 maj

För att möta behovet av förskoleplatser i Ljungskile öppnar kommunen tillfälligt pedagogiska verksamheten Ankaret. Verksamheten kommer senare att ingå i den nya förskolan Ljungs-Hälle.

Gul stor villa

Ankarets pedagogiska verksamhet kommer att bedrivas på Parkvägen 4 i Ljungskile under drygt ett år.

Ankaret har sin verksamhet i lokaler på Parkvägen 4.

- Verksamheten har plats för 20 barn. När nya förskolan på Hälle är färdigbyggd hösten 2023 flyttar Ankarets barn och personal med dit, säger Lena-Maria Vinberg, verksamhetschef för förskolan.

Berörda vårdnadshavare som står i kö för en plats i Ljungskile har fått e-post med information om Ankaret och hur de tackar ja till en plats. Om du inte står i kö men är i behov av barnomsorg för ditt barn kan du söka plats via kommunens e-tjänst.

Ansök om plats till Ankarets pedagogiska verksamhet