Vi behöver fler semestervikarier i socialtjänsten!

Socialtjänsten behöver fler semestervikarier inför sommaren, för att ordinarie personal ska få sin välförtjänta semester. Vill du göra skillnad för en annan människa – sök jobb hos oss!

Vi behöver fler semestervikarie inför sommaren i Uddevalla kommun. Det innebär att vi behöver din hjälp inom omsorgen! Har du möjlighet att ställa upp? Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att jobba som semestervikarie hos oss.

Att arbeta inom socialtjänsten innebär en mängd olika sysslor, det kan vara alltifrån att bereda måltider, vara promenadsällskap eller att stötta med personnära vård. Det finns flera olika verksamheter som behöver dig; hemtjänst, vård- och omsorgsboende, personlig assistans, LSS och socialpsykiatri.

Inget krav på utbildning

Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där vi skapar en trygg vardag för våra brukare genom god vård och omsorg. Du kan jobba hos oss även om du saknar utbildning i upp till cirka 300 arbetsdagar. Vår förhoppning är att du under tiden du jobbar hos oss blir intresserad av att vilja utbilda dig till exempelvis omvårdsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande.

Vill du vara med och göra skillnad för en annan människa? Sök jobb hos oss redan idag!