Förhoppningsvis har du redan fått sommarnumret av tidningen Näringslivet i Uddevalla, annars borde den dyka upp i din brevlåda inom de närmsta dagarna. Vill du hellre läsa tidningen digitalt kan du som vanligt göra det på uddevalla.se. Via länken nedan kommer du direkt till den digitala versionen av tidningen.

I detta nummer kan du läsa om Gröna Gårdars prisade vd Märta Jansdotter Aquirre som egentligen ville bli bonde. Vi har även besökt Annette Hansson på Lane Loge och pratat om hur logen blivit en mötesplats för både människor och hundar. DogPark är ett annat företag som lockar till sig hundar och deras ägare. Vi träffade grundaren och multientreprenören Ramona Byrö som berättade mer om DogPark och om hennes planer på att expandera med hjälp av franchise.

I tidningen kan du dessutom läsa om hur företag och företagare kan se och lära av naturen och om vad Regenerativt företagande innebär. Vi skriver även om Skagerrakbanans hemsida skagerrakbanan.com som lanseras inom kort och om att Uddevalla blivit utvald att delta i ett nytt och spännande drönarprojekt.

Trevlig läsning och glad sommar!