Nördimperiet ställer ut på Galleri Vitt brus

Är du intresserad av cosplay och spelkultur? Just nu finns en ny utställning på Galleri Vitt brus där en del av Nördimperiets verksamhet ställs ut i form av fotografier, cosplay och nördigt hantverk. Utställningen pågår till och med 26 oktober. 

Två personer sitter vid ett bord och tre står bakom. De håller i olika saker som pärlplatta, skruvdragare och andra verktyg.

Nördimperiet ställer ut på Galleri Vitt brus. Här syns några av medlemmarna från Nördimperiet, i bakre raden Linnea Smederöd, Conny Jonasson och Sabina Olofsson, i främre raden syns Sara Backhans och Ulrik Hedin.

Nördimperiet är en förening med bas i Trollhättan som sysslar med spel- och nördkultur, med allt ifrån pärlplattor och rollspel till stora byggnationer och cosplay.

I utställningen på Galleri Vitt brus kan du beskåda verk som skapats av föreningens medlemmar genom åren fram tills nu och ta del av det som vi kallar spelkultur.

Medverkande:

Sabina Olofsson - fotografier
Robert Johannesson - fotografier
Peter Bergman - fotografier
Conny Jonasson - cosplay och hantverk
Ulrik Hedin - cosplay och hantverk
Samt andra medlemmar från Nördimperiet

Mer information om Nördimperiet på facebook

Galleri Vitt brus har samma öppettider som Stadsbiblioteket

Stadsbiblioteket kommer dessutom att ha en spelkulturdag under höstlovet på onsdag 2 november. Mellan klockan 13-16 startar en spelomgång där du som är 13-18 år kan testa att spela rollspel. Spelkulturdagen är ett samarbete mellan Stadsbiblioteket, Nördimperiet och Studiefrämjandet.