Kurödsdagen den 3 november

Torsdagen den 3 november välkomnar Uddevalla kommun och förtagen på Kuröds industriområde dig till en heldag av inspiration och nätverkande.

Öppet Hus hos en del av företagen varvas med nätverkande och inspirerande presentationer.

Datum: 3 november 2022
Tid: kl. 08:30-16:00
Plats:
Kuröd Industriområde, Uddevalla
Anmälan: Via anmälningsformuläret nedan. Sista anmälningsdag är den 31 oktober.
Lunch: För de som anmält lunch serveras den på Kuröds Kök, Björbäcks Lunchrestaurang och Frukost & Lunch G.G. OBS: Begränsat antal.

Utvärdering

Tack för ditt deltagande på Kurödsdagen! Nu vi vill veta hur du upplevde dagen. Svara gärna på vår utvärdering. Länk till utvärdering (ny sida).

Program på Kuröds Kök

08:30 Kaffe och bulle (begränsat antal)

09:00 Kommundirektör Malin Krantz välkomnar tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Ingemar Samuelsson

09:20 Olivia Linde från Samhall (A) inviger tvätteriet

09:30 Bussen börjar köra sin slinga till de företag som har Öppet Hus. Se kartan med buss-slingan och företagens placering nedan.

09:30 Fogarolli serverar sitt magiska kaffe utanför Kuröds Kök (09:30-16:00)

09:45 Energirådgivarna talar om solceller/lagring av el

10:30 Klimatklivet informerar om vilka stöd man kan söka

11:00 Sinfs chefsjurist Jennie Nilsson och bolagsjusristen Jessica G Palm talar om ägarskifte

13:00 Lärlingscentrum talar om ett sätt att lösa kompetensförsörjning

13:45 Energirådgivarna talar om Energieffektivisering

14:10 Anders Thoresson - Ska AI kunna göra nytta måste man utgå från företagets behov och sen fundera på hur den verktygslåda AI erbjuder bäst kan göra nytta

14:50 Anna Råhnängen, Flygplatschef Trollhättan Vänersborgs flygplats, talar om flyget, framtiden och flygskam

15:30 Energirådgivarna talar om elbilar och laddning

16:00 Avslutning

Karta och deltagande företag

Nedan ser du en karta över Kuröds industriområde där bussens slinga (lila linje) och alla deltagande företag (A-T) är utmärkta. Kartan plus en lista över alla företag samt deras öppetider och aktiviteter finns att ladda ner och skriva ut i pdf-format nedan.

Pdf med kartan och alla deltagande företag att ladda ner/skriva ut Pdf, 3.5 MB.

Karta över Kuröds industriområde. Busslinje och deltagande företag är utritade.

Anmälan besökare

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 2 november klockan 23.59.

Vid frågor kontakta

Clas Mellby, Näringslivsutvecklare, Uddevalla Kommun
clas.mellby@uddevalla.se, 0522 69 61 89

Uddevalla kommun i samarbete med:

Företagen på Kuröds industriområde