Välkommen på Julavslutning för företag

Fredagen den 16 december bjuder vi in till julavslutning med mingel, matbit, kaffe och kaka på Kärrstegens Gård i Ljungskile.

Datum: 16 december 2022
Tid: kl. 11:30-13:30
Plats:
Kärrstegens Gård, Ljungskile
Anmälan: Via anmälningsformuläret nedan. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Anmälan

Det finns 9 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 13 december klockan 23.59.

Vad vill du äta?  * (obligatorisk)
Vad vill du äta?

Samtycker du/ni till att dina personuppgifter i form av namn, bild, film eller ljudupptagning, som vi inhämtat vid detta tillfälle, får användas för publicering på Uddevalla kommuns webbsida, näringslivstidning och sociala medier? * * (obligatorisk)

Vid frågor kontakta