Kom i julstämning på Emaus lantgård

Varmt välkomna när vi hälsar julen välkommen på Emaus lantgård torsdag 22 december! Alla djuren är ute som vanligt och vi har personal som kan berätta om de olika djuren. Du får träffa jultomten, uppleva julsånger och mysa med glögg, julmust och pepparkakor.

Jultomten sitter i sin släde framför ladugården på Emaus, det är mörkt och lyktor lyser upp

Välkommen till julmys på Emaus, där du kan träffa tomten.

Emaus lantgård bjuder in till julmys med julaktiviteter och julmusik lagom till att skolorna slutar för jullov. Klä dig varmt, ta med dig barnen och kom i julstämning hos oss! Det är ju ett par dagar kvar till julafton men det är inte för sent att lämna sin önskelista till tomten - vi vet att han uppskattar det.

- Välkommen att mysa in julen tillsammans med oss på Emaus lantgård, med julen som inramning. Tomten kommer att sitta i sin släde, lite trött efter alla förberedelser men han vill gärna träffa många barn och önska dem en riktigt god jul, säger Roger Hansson, avdelningschef kultur och fritid.

Vi tänder upp den grill vi har så ta gärna med dig korv eller något annat valfritt om du vill grilla. Vi skapar julstämning med hjälp av en julkör, julpynt, många ljus och vi bjuder på julfika.

Gårdens djur - getter, hästar, kaniner och grisar – kan du se utomhus i hagarna. Katterna går runt lite varstans på gården.

Varmt välkomna till julmys på Emaus!

Tid och plats: Torsdag 22 december klockan 15.00-18.00, Emaus lantgård

Emaus lantgård på kvällen, det lyser från levande ljus och lyktor och det hänger julbelysnign på byggnaderna

Det blir extra mysigt på Emaus den 22 december.