Vill du ha ett givande sommarjobb inom vården

Nu söker Uddevalla kommun sommararbetare inom vården inom en mängd olika yrken, som hemtjänst, vård- och omsorgsboende och socialpsykiatri, med flera. Alla får en introduktionsutbildning, vilket gör att alla kan söka, oavsett erfarenhet.

Bild på personal

Ordinarie personal inom socialtjänsten behöver få sin välförtjänta semester och därför söker vi nu fler som kan jobba hos oss i sommar. Vill du göra skillnad för en annan person och jobba ihop med härliga kollegor – sök ett jobb som är viktigt på riktigt!
Jobbet är flexibelt och lärorikt samtidigt som du får sprida glädje och njuta av sommaren. 

Många områden

När du jobbar hos oss kommer du att få många spännande möten med personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Hur stödet kan se ut är olika beroende på personers behov och önskemål. Det kan handla om promenader, personlig omvårdnad, städ, tvätt, aktiviteter och viss matlagning. Vi behöver dig inom olika områden; hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, personlig assistans, boende LSS, daglig verksamhet, socialpsykiatri och missbruksvården.

Introduktionsutbildning

För att du ska känna dig trygg i din roll får du en introduktionsutbildning som förbereder dig väl, vilket betyder att du kan jobba hos oss även om inte har specifik erfarenhet sedan tidigare inom vård och omsorg. 

Sök jobb hos oss redan idag!