Vill du veta vad kommunen gör för att förbättra företagsklimatet?

Onsdagen den 4 oktober kommer kommunstyrelsens ordförande Martin Pettersson och kommundirektör Malin Krantz vara med i Godmorgon Uddevalla på Carlia. De kommer prata om Uddevallas företagsklimat och berätta vad kommunen gör och planerar att göra för att förbättra förutsättningarna för er företagare.

Förutom Martin och Malin kommer Susann Haggren från Svenskt Näringsliv finnas på plats och presentera hur företagsklimatet ser ut i dag i Uddevalla. Utifrån Svenskt Näringslivs nationella rapport om företagsklimatet i Sverige.

Det kommer även arrangeras ett panelsamtal med Martin, Malin och representanter från Uddevallas näringsliv. Förutom allt detta och chansen att träffa andra företagare och representanter från kommunen så kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor.

Tid: 4 oktober, 8:00-9:45

Plats: Quality Hotel Carlia, Norra Drottninggatan 26 Uddevalla

Vi vill göra Uddevallas företagsklimat bättre tillsammans med er företagare så har du inte redan anmält dig så gör det senast den 29 september till alexander.rahm@uddevallanaringsliv.se.

Evenemanget är ett samarrangemang mellan Uddevalla kommun, Uddevalla Näringsliv, Fastighetsägarna, Svenskt Näringsliv, Byggföretagen och Företagarna Uddevalla. 

.