Nu kan du söka till vårens kurser på vuxenutbildningen

Vill du studera vidare eller komplettera betyg från dina tidigare studier? Nu är ansökan öppen till vårens utbildningar på Uddevalla vuxenutbildning. Den 15 november är sista ansökningsdag till kurser och utbildningar som startar våren 2024. Välkommen till Öppet hus 25 oktober för att få veta mer!

Unga kvinnor och män som är glada och står intill fönster inomhus

Vill du studera i vår? Välkommen till Öppet hus hos vuxenutbildningen den 25 oktober

På vuxenutbildningen kan du komplettera dina betyg både på grundskolenivå och gymnasienivå och läsa fristående ämneskurser. Du kan också skaffa dig en helt ny yrkesutbildning på gymnasienivå. Samtliga yrkesutbildningar är anpassade efter samhällets och olika branschers behov. Vuxenutbildningen bedriver också svenska för invandrare (SFI).

Ansök redan idag! Webbansökan är öppen fram till 15 november.

Läs mer och ansök på Uddevalla vuxenutbildnings hemsida

Öppet Hus 25 oktober

Funderar du på framtiden - att skaffa dig en utbildning inom ett nytt yrkesområde eller läsa in behörighet för högre studier? Besök öppet hus på vuxenutbildningen träffa yrkesutbildningar och allmänna kurser som startar våren 2024.
Datum: onsdag 25 oktober
Tid: 14.00-18.00
Plats: Kaserngården, Margretegärde och Östrabo

Nytt för i år är att vuxenutbildningens tre skolhus står öppna för dig, och du kommer att få möjlighet att träffa lärare och elever i utbildningarnas lokaler och verkstäder. Våra Studie- och yrkesvägledare finns på plats för att besvara dina frågor och ge dig värdefull vägledning.

Läs mer om vilka utbildingar du har möjlighet att träffa i eventet här

Hjälp med ansökan?

Vuxenutbildningens Studie- och yrkesvägledare hjälper dig gärna med ansökan eller om du har frågor om behörighet. Här hittar du kontaktuppgifter och telefontider