Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

  • 2018-02-28

    Träffa unga skådespelare och se ung dramatik i teaterprojektet Länk

    Ett 30-tal elever från Kulturskolan och Uddevalla gymnasieskola Sinclair medverkar i nyskriven och aktuell dramatik som tagits fram på uppdrag av Riksteatern. Projektet kallas för Länk och är en bro mellan skolan, unga amatörteatrar och den professionella teatervärlden. Media är välkomna till pressträff måndag 5 mars för att få veta mer om dessa pjäser och projektet Länk!

  • 2018-02-26

    Sydafrikansk föreläsning om demokrati och rasism

    Onsdag 28 februari är elever i grundskolans åttonde och nionde klasser, samt gymnasieelever inbjudna till en inspirerande föreläsning om demokrati, rasism och integration. Det är författaren Dr Mukanda Mabonso Mulemfo från Sydafrika som kommer att hålla föredrag i Folkets hus. Media är välkomna!

Kontakt

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef

ann-louise.ohrn@uddevalla.se

Stadshuset Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00