Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2020-10-05

Nu invigs Sveriges första esportshall

Fredag 9 oktober invigs Uddevalla Esportshall. Det är den första anläggningen i Sverige där ungdomar kan mötas och spela datorspel tillsammans och samtidigt erbjudas aktiviteter kopplade till fysiska aktiviteter och hälsosam kost. Välkommen till invigning!

• 2020-10-01

Budget och flerårsplan presenteras

Tisdag 6 oktober klockan 10.00 presenterar den politiska majoriteten flerårsplan för år 2021-23 och budget för 2021. Media är välkomna att delta.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef