Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2018-06-05

Översyn av föreningsstöd presenteras

Tisdag 12 juni presenteras utredningen av det totala föreningsbidraget från kultur och fritidsförvaltningen. Välkommen till pressträff direkt efter att kultur och fritidsnämnden har tagit del av presentationen.

• 2018-05-28

Kontaktcenter firar ett år – så har det gått

Nu har det gått ett år sedan kommunens kontaktcenter öppnade i Rådhuset vid Kungstorget. Kontaktcenter fungerar som en väg in i kommunen och underlättar för invånare och andra att snabbt få svar på sin fråga. Under ett år har kontaktcenter avslutat 35 500 ärenden/frågor.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef