Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2019-09-20

Kungligt besök i Uddevalla hamn

På onsdag 25 september besöker Kungen Uddevalla hamn i Uddevalla. Media är välkomna att närvara vid besöket.

• 2019-09-17

Socialtjänstens utmaningar

Media är välkomna till presskonferens onsdag 18 september på Norrtulls vård- och omsorgsboende. På presskonferensen presenteras information om socialtjänstens utmaningar och beslut fattade på socialnämndens sammanträde.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef