Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2019-06-19

Våra stränder är värdefulla - planerad strandskyddstillsyn

Uddevalla kommun deltar i den planerade tillsynskampanjen som Miljösamverkan i Västra Götaland och Halland arrangerar mellan 1 juni till 31 oktober 2019. Totalt är det 27 kommuner som deltar i projektet som syftar till att stärka tillsynen och göra den likvärdig.

• 2019-06-11

Medarbetare inom socialtjänsten lanserar egen produkt i Uddevalla och Europa

Imorgon onsdag 12 juni lanserar Finess Hygiene AB en produkt framtagen av Åsa Söderlind, undersköterska inom socialtjänsten i Uddevalla kommun. Hon har med stor hjälp av Entreprenörsarenan lotsat en produkt till ett avtal med en stort globalt företag, Finess Hygiene AB. Produkten, ett absorptionsskydd, kommer härnäst att lanseras i Europa.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef