Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Hantera prenumeration

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• Pressmeddelande - 3000 kronor i arbetsmiljökompensation

Den politiska majoriteten har kommit överens om att föreslå en arbetsmiljökompensation till de anställda som har arbetat i verksamheter med vårdnära relation och som varit beordrad att använda skyddskläder/utrustning.

• Nu invigs Sveriges första esportshall

Fredag 9 oktober invigs Uddevalla Esportshall. Det är den första anläggningen i Sverige där ungdomar kan mötas och spela datorspel tillsammans och samtidigt erbjudas aktiviteter kopplade till fysiska aktiviteter och hälsosam kost. Välkommen till invigning!

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Enhetschef