Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2018-12-14

Invigning av förskolebyggnad i Sundsstrand

Nu har en efterlängtad förskolebyggnad kommit på plats i Sundsstrand. I början av november öppnade verksamheten i lokalerna och just nu går 30 barn i förskolan. Byggnaden har tidigare stått vid Strumpans förskola i Ljungskile.

• 2018-12-14

Allt klart inför bygget av aktivitetspark

På Oljeberget ovanför Skeppsviken ska det byggas en aktivitetspark för barn och unga. Bygget påbörjas i vår och aktivitetsparken ska vara klar för invigning på nationaldagen den 6 juni 2019. Nu är det klart vem som blir entreprenör och hur mycket aktivitetsparken kommer att kosta.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef