Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2019-12-04

Nya konstverk kommer på plats i Uddevalla

Nu får Uddevalla ny konst i staden! Under veckan kommer två nya skulpturer på plats mitt i centrum. Media är välkomna till invigning av konstverken lördag 7 december.

• 2019-11-21

Välkommen till invigning av förskolebussarna

I kommunen finns två gula specialbyggda förskolebussar som fungerar som mobila förskoleavdelningar. De utgår från utomhuspedagogik och hållbart lärande, samt ger nya vänskaper mellan barn från olika stadsdelar. Tisdag 26 november blir det officiell invigning och visning av förskolebussarna utanför Bohusläns museum. Media är varmt välkomna!

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef