Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2018-10-11

Shiyan och Uddevalla planterar träd för vänskap

På fredag 12 oktober kommer representanter från den kinesiska staden Shiyan till Uddevalla, för att träffa kommunledning och lokala företag. Under dagen planteras även ett träd för vänskap. Vid denna ceremoni deltar Carin Ramneskär, oppositionsråd och kommunstyrelsens andre vice ordförande, samt Chen XinWu, borgmästare Shiyan. Media är välkomna!

• 2018-10-10

Länsstyrelsen ger klartecken för tillfällig överbyggnad av Landbadet

Länsstyrelsen har beslutat att ge strandskyddsdispens och tillstånd enligt föreskrifterna för naturvårdsområdet Gustafsberg att uppföra en tillfällig överbyggnad av Landbadet. Myndigheten ger också tillstånd att uppföra en tillfällig mindre byggnad för uppvärmning på fastigheten.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef