Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2020-02-13

Invigning av Söndagsvägens förskola

Söndagsvägens förskola är en alldeles nybyggd förskola som ligger på Kurveröd. I januari började de första barnen på förskolan och på tisdag 18 februari är det dags för invigning. Media är varmt välkomna!

• 2019-12-19

Nytt samarbete mellan Östrabo Yrkes, Volvo Car Sverige och Brandt Bil

Uddevalla gymnasieskola Östrabo Yrkes blir en av tio skolor i landet och första skolan i regionen som inleder ett nytt samarbete med Volvo Car Sverige AB och återförsäljaren Bröderna Brandt Personbilar AB. Nu har parterna skrivit under ett avtal om samarbete i utbildningen av framtidens fordonstekniker.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef