Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Hantera prenumeration

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• Vaccinationer mot covid-19 inom gymnasiet

Uddevalla gymnasieskola inleder i samarbete med vaccinationsanordnaren Heartbeat vaccinationer mot covid -19 inom gymnasieskolan. Välkommen till presskonferens onsdag 25 augusti för information om vaccinering
    av gymnasieelever.

• Nu tar vi första spadtaget för Uddevallas nya brandstation

Måndag 30 augusti tas det första spadtaget för bygget av Uddevallas nya brandstation. Brandstationen beräknas vara klar till sommaren 2023 och bygget sker i en samverkan mellan Uddevalla kommun, Räddningstjänsten Mitt Bohuslän och Serneke. Media är välkomna till första spadtaget!

Gustaf Rydelius, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef