Pressmeddelande

Välkommen till Uddevalla kommuns pressida! Här finns pressmeddelanden, pressinbjudan och kontaktinformation. Kommunikationsavdelningen ansvarar för mediekontakterna även om uttalanden görs av andra ansvariga personer i kommunen. Respektive förvaltningschef ansvarar för informationen om den egna verksamheten.

Uddevalla kommun vill underlätta för journalister att hitta information. De senaste publicerade nyheterna återfinns på startsidan på kommunens webbplats samt på Facebook och Twitter.

Prenumerera på pressmeddelande från Uddevalla kommun

Pressmeddelande från Uddevalla kommun

• 2019-05-02

Budget och flerårsplan presenteras

Tisdag 7 maj klockan 11.00 presenterar Samverkansmajoriteten flerårsplan för år 2020-22 och budget för 2020.

• 2019-04-29

Möt Japans och Nederländernas ambassadörer 9 maj

På Europadagen torsdag 9 maj får Uddevalla gymnasieskola besök av Nederländernas ambassadör mrs Ines Coppolse och Japans ambassadör mr Shigeyuki Hiroki. Media är välkomna att lyssna på deras föreläsning på Östraboteatern.

Ann-Louise Öhrn, +46 522‑69 60 17

Kommunikationschef