Planer för Gula villan presenteras

Kommunfullmäktige tog förra året beslut om att kommunen ska renovera Gula villan på Emaus lantgård.

En arbetsgrupp med deltagare från Uddevalla vuxenutbildning, samhällsbyggnadsförvaltningen, arbetsmarknadsavdelningen, kultur- och fritidsförvaltningen samt socialtjänsten har tittat närmare på vilka förutsättningar det finns för att kunna utföra detta arbete inom ramen för vuxenutbildningens byggutbildning på gymnasienivå.

Media är varmt välkomna till pressträff för att få veta mer om vad som ska göras med Gula villan. Det blir rundvandring i huset med möjlighet att ställa frågor.

Tid och plats: Onsdag 17 januari klockan 09.00, Gula villan, Emaus lantgård, Kapellevägen 67, Uddevalla

Vid pressträffen närvarar:
Cecilia Sandberg, ordförande barn och utbildningsnämnden, samt eventuellt fler av nämndens ledamöter
Ulf Larsson, chef Uddevalla vuxenutbildning
Anette Birgersdotter Eriksson, rektor byggutbildningen, Uddevalla vuxenutbildning
Bengt-Göran Karlsson, bygglärare Uddevalla vuxenutbildning
Elever från byggutbildningen, Uddevalla vuxenutbildning

Pressinbjudan (pdf)

För mer information kontakta gärna:

Ulf Larsson
Chef Uddevalla vuxenutbildning