Möt våra medarbetare

Uddevalla kommun har cirka 5000 anställda inom olika yrkeskategorier. Är du nyfiken på hur det är att vara anställd inom kommunen? Här berättar några av våra medarbetare om sina arbetsplatser.

dddd

Josefine Hansson
Undersköterska

"- Att vara närvarande är den viktigaste egenskapen du kan ha, det finns inte alltid tid att göra allt och då behöver du göra det bästa av stunden." Läs mer om Josefine här.

Frida Häller, assistent, arbetar på kultur och fritid.

Markus Johansson
köksmästare

"- Det bästa med jobbet är att jag får möjligheten att vara med och utveckla och förbättra maten för barn och äldre inom kommunen." Läs mer om Markus här.

Maria Åkerkvist, planarkitekt, arbetar på miljö och stadsbyggnad.

Sofia Jakobsson
Stödpedagog
"- För oss är det viktigt att vår personal känner sig behövda och att alla kan bidra utifrån sin egen förmåga och vilja." Läs mer om Sofia här.

Bild på Ann-Sofie Josefsson

Ann-Sofie Josefsson
Undersköterska
" - jag känner att mitt arbete är värdefullt, att jag gör en god insats och när jag möter tacksamhet från anhöriga och får veta att jag är en trygghet för dem och vårdnadstagarna." Läs mer om Ann-Sofie här.

Morgan Sandblom

Igor Marjanovic
Fältsekreterare

"- Det känns meningsfullt att jobba för en positiv förändring för en individ eller en grupp i mitt arbete." Läs mer om Igor här.

Niclas Augustin

Viktoria Paulsson
IT-utvecklare

"- Det bästa med mitt jobb är att få bidra och göra vardagen enklare för både medborgare och medarbetare." Läs mer om Viktoria här.

Jenny Nord

Viktor Miller
Socialsekreterare

"Det är att jag har möjligheten att hjälpa barn, ungdomar och familjer som är i behov av stöd. Jobbet är väldigt spännande och utmanande där man använder sig själv och samtalet som verktyg. Läs mer om Viktor här.

Förslag på sidor