Sommarjobba inom boende LSS

Hos oss får du möjlighet att jobba i boendemiljö, för att ge stöd och service åt vuxna personer i varierande åldrar med olika typer av funktionsnedsättning. Du ingår i ett team, där ni tillsammans med den enskilde, planerar och utför aktiviteter. Det kan handla om exempelvis utflykter, matlagning, inköp, morgon- och kvällsrutiner, allt utifrån hur mycket den enskilde klarar på egen hand.

När du börjar jobba hos oss får du en utförlig introduktion tillsammans med några av våra stödassistenter. Därefter jobbar du på ett schema under semesterperioden för att ersätta ordinarie personal. Vår verksamhet är i gång 24 timmar om dygnet, vilket innebär att kvälls- helg- och dagsarbete ingår.

Tycker du om att stötta andra människor i sitt dagliga liv och vill vara med och göra skillnad? Tveka inte att söka sommarjobb hos oss! Välkommen!

Film om att arbeta inom LSS-verksamhet

Titta gärna på vår film (ca 4 min) om hur det är att arbeta inom boende LSS i Uddevalla kommun, det är en film som ger en bra inblick i arbetet och som man blir riktigt glad av att se!

En syntolkad version av filmen finns på Uddevalla kommuns YouTubekanal:

Att arbeta inom LSS i Uddevalla kommun

Förslag på sidor