Martin Pettersson, kommunstyrelsens ordförande, lämnar över blommor till Acrius. På bilden från vänster ser ni: Boel Sundberg, Maria Andersson, Lars-Ove Hedin och Martin Pettersson.

Nyöppnad friskvårdsanläggning för alla i Ljungskile

Uddevalla kommun gratulerar Acrius till öppnandet av sin tredje friskvårdsanläggning i Ljungskile. Martin Pettersson, kommunstyrelsens ordförande, var på plats för att räcka över blommor och önska lycka till.

Acrius, med Maria Andersson som enhetsansvarig och Ulrika Erlandsson som VD, har tidigare etablerat gym och rehab i Uddevalla och Trollhättan. Det nyöppnade centret i Ljungskile är deras tredje anläggning och öppnades den 1 september.

Ulrika Erlandsson betonar att den nya anläggningen är mycket efterlängtad av både privatpersoner och idrottsföreningar. Acrius kommer erbjuda en bred vårdplattform med arbetsterapeut, fysioterapeut och naprapat. Utöver rehabdelen kommer centret även att erbjuda gymträning för medlemmar.

Ulrika nämner också att Ljungskile är en optimal plats för etablering i och med närheten till Uddevalla och Trollhättan. Dessutom är Maria från Ljungskile, vilket förstärker beslutet att öppna en anläggning där. Maria framhåller särskilt behovet av rehabilitering i området och att Ljungskile har saknat närliggande rehabmöjligheter tidigare.

 

Bild på personer i ett gym.

På bilden från vänster ser ni: Ulrika Erlandsson, Lars-Ove Hedin, Malin Henriksson, Martin Pettersson, Maria Andersson.

 

Ulrika betonar att Ljungskile just nu är en växande ort. Dessutom är anläggningen strategiskt placerad intill E6, vilket lockar pendlare till att nyttja faciliteterna.

Lokalerna är helt nybyggda och specialdesignade för att passa verksamheten. Maria är särskilt nöjd med den luftiga och motiverande atmosfär som lokalerna erbjuder. Det finns något för alla, oavsett om man är nybörjare eller elitidrottare.

Acrius har haft en intensiv period fram till öppningen, men nu börjar arbetet att falla på plats. Maria gläds åt det positiva mottagandet från besökare vilket också gör att man njuter lite extra mycket, avslutar Maria. Uddevalla kommun önskar Acrius lycka till med den nya verksamheten.


Du kanske också är intresserad av