Nyheter och aktiviteter för näringslivet

tidningen näringslivet
näringslivets nyhetsbrev

Näringslivets nyhetsbrev

De allra senaste evenemangen och nyheterna som du behöver känna till som företagare.

Anmäl dig här

Evenemang

Här kan du hitta aktiviteter som är speciellt riktade till dig som företagare.

 • Nytt nummer av tidningen Näringslivet i Uddevalla ute nu!

  I detta nummer av tidningen har vi besökt Årets Tursimföretagare 2022, Håkan Nilsson och Stallgården.Vi har även besök Pias Kliniks nya lokaler och pratat med Emma Nilsson en fjortonårig entreprenör. Vi skriver också om Hotel Carlia som efter sjutton år byter hotellkedja.Dessutom informerar vi om vårt Företagsmaraton som kommer gå av stapeln under vecka 9.
 • Årets sista nummer av tidningen Näringslivet i Uddevalla ute nu!

  I detta nummer av tidningen har vi träffat Marlene och Mikael på Bohusgården Hotell & Konferens och pratat om dåtid, nutid och framtid och om hur det är att arbeta i en verksamhet under ständig utveckling.Vi har även besökt det anrika familjeföretaget Bokströms Guld och bland annat pratat om deras nya satsning på gamla smycken. Vi har träffat Markexpo, byggföretaget som med sin ekoby på Bokenäset vill visa byggsverige hur man kan ställa om och bygga på ett bättre och mer miljövänligt sätt.Ta en kopp kaffe, en pepparkaka och slå dig ner och läs om några av Uddevallas alla intressanta företag!
 • Välkommen på Julavslutning för företag

  Fredagen den 16 december bjuder vi in till julavslutning med mingel, matbit, kaffe och kaka på Kärrstegens Gård i Ljungskile.
 • Vill du veta mer om Skagerrakbanan?

  Den 10 november bjuder Uddevalla Näringsliv in dig som företagare till Godmorgon Uddevalla med tema Skagerrakbanan och framtidens infrastruktur.
 • Sommarnumret av tidningen Näringslivet i Uddevalla ute nu!

  Förhoppningsvis har du redan fått sommarnumret av tidningen Näringslivet i Uddevalla, annars borde den dyka upp i din brevlåda inom de närmsta dagarna. Vill du hellre läsa tidningen digitalt kan du som vanligt göra det på uddevalla.se. Via länken nedan kommer du direkt till den digitala versionen av tidningen.
 • Lillesjödagen den 5 maj

  Den 5 maj bjöd vi in till en inspirerande dag på Lillesjö industriområde för alla som var intresserade av företagande och utveckling. På programmet stod öppet hus hos en del av Lillesjös företag, intressanta föreläsare, mat och mingel. Och en och annan överraskning…
 • Nytt nummer av tidningen Näringslivet i Uddevalla ute nu!

  Om inte vårens nummer av tidningen Näringslivet i Uddevalla redan delats ut i din brevlåda så hoppas vi att den dyker upp snart. Vill du hellre läsa tidningen digitalt kan du som vanligt göra det via länken nedan.
 • Uddevallas energirådgivare Eva Ginstrup och Pål Kindblom

  Kostnadsfri rådgivning kring laddning och laddstolpar

  Antalet elfordon blir fler och fler i Sverige och behovet av laddningsmöjligheter ökar överallt där människor bor, arbetar och semestrar.Energimyndigheten och energi- och klimatrådgivare i hela Sverige gör därför en gemensam satsning på vägledning gällande laddning och laddstolpar.Uddevalla kommuns energirådgivare erbjuder privatpersoner, företag, organisationer och bostadsrättsföreningar i Uddevalla kostnadsfri och opartisk rådgivning och stöd i dessa frågor.
 • Nytt nummer av tidningen Näringslivet i Uddevalla ute nu!

  Nu hoppas vi att årets första nummer av Näringslivet i Uddevalla har hamnat i era brevlådor. Har du inte fått tidningen eller föredrar du att läsa den digitalt kan du göra det via länken nedan.
 • Årets sista nummer av tidningen Näringslivet i Uddevalla ute nu!

  Nu är dags för årets sista nummer av Näringslivet i Uddevalla.

Förslag på sidor