Digitala träffar på vård- och omsorgsboenden

Du som är anhörig kan boka digitala träffar med din närstående som bor på vård- och omsorgsboendena Trubaduren eller Österängen. Tanken är att göra det så enkelt som möjligt att träffas och mötet sker med hjälp av appen Teams. De digitala träffarna kan vara ett värdefullt komplement till fysiska möten om man har lång resväg eller har svårt att komma till boendet.

Testperiod

Mötesformen genomförs som ett test, och därför har inte alla avdelningar möjlighet att erbjuda digitala träffar. Följande boenden och avdelningar erbjuder detta:

  • Trubaduren A
  • Trubaduren E
  • Trubaduren F
  • Österängen Hus C, enhet 5:1 och enhet 5:2

Så fungerar det

Du bokar en tid för träffen via vår bokningstjänst. Träffen är ett så kallat videomöte där ni kan prata och se varandra i bild. Din närstående kommer att få hjälp av personalen för att starta mötet. Personalen kan också vara med under själva samtalet om ni önskar detta. Det finns ett antal tider att välja mellan och det kostar inget att boka ett videomöte.

Boka en tid

För att boka en tid använder du vår bokningstjänst, klicka på länken till aktuellt boende och följ instruktionerna.
Använd gärna vår videoguide som visar hur bokningstjänsten fungerar.

Trubaduren - boka digital träff för anhörig

Österängen – boka digital träff för anhörig

Videoguide - så fungerar bokningstjänsten

En dam sitter vid ett bord och har ett videosamtal med hjälp av en surfplatta.

Den digitala träffen är ett videomöte där ni kan prata och se varandra i bild, personalen hjälper till att starta mötet.

Förslag på sidor