Meny vecka 25

Matbild kostenheten

Nedan ser man serveringsförslag på måltiderna för avdelning.

Måndag

Lunch: Pannbiff med lök och brunsås, kokt potatis & sallad

Lunch 2: Kikärtsbiff med kall citronsås, rostad potatis & sallad

Kvällsmål: Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor & sallad

Tisdag

Lunch: Fiskgratäng med dill och vitvinssås, kokt potatis, ärtor & sallad

Lunch 2: Kikärtsbiff med kall citronsås, rostad potatis & sallad

Kvällsmål: Minestronesoppa och mjuk smörgås med köttpålägg

Onsdag

Lunch: Falukorv, tomatsås med ost och örter, potatismos & sallad

Lunch 2: Köttbullar med hemmagjord rödbetssallad, kokt potatis & sallad

Kvällsmål: Pannkaka med grädde och sylt

Torsdag

Lunch: Potatis & Purjolökssoppa och chokladkaka, mjuk smörgås med köttpålägg

Lunch 2: Köttbullar med hemmagjord rödbetssallad, kokt potatis & sallad

Kvällsmål: Omelett med skaldjursstuvning & sallad

Fredag

Lunch: Matjessill med gräddfil och kokt potatis & Sallad

Lunch 2: Köttbullar med hemmagjord rödbetssallad, kokt potatis & sallad

Kvällsmål: Kycklingsfrestelse & sallad

Lördag

Lunch: Stekt spätta med remouladsås, kokt potatis & sallad

Lunch 2: Laxbullar med dillsås, kokt potatis & sallad

Kvällsmål: Rökt skinka med potatissallad & sallad

Söndag

Lunch: Nattbakad kotlettrad med dragon och senapssås, kokt potatis & sallad

Lunch 2: Laxbullar med dillsås, kokt potatis & sallad

Kvällsmål: Risgrynspudding med jordgubbssylt, smörgås & sallad


Menyn publiceras med reservation för ändringar.

 

Förslag på sidor