Föräldraresursen

Föräldrarådgivning och stöd till dig som har barn 6-18 år.

Aktuell situation: Vi befinner oss just nu i en situation som är svår för oss alla, med tanke på spridning av Covid-19, och som också ställer lite andra krav på oss som föräldrar. Vi vill därför uppmärksamma er på att vi även har rådgivning på telefon. För att underlätta för er att få tag på oss så kommer vi att from 30/3 finnas tillgängliga för rådgivning per telefon på måndagar mellan 8:30-10:30. Detta kommer till att börja med gälla juni ut.

Man kan givetvis fortfarande nå oss som vanligt per mail eller telefon samt boka tid för besök hos oss på Junogatan 4D. Men vi avsätter nu extra tid för att vara tillgängliga för telefonrådgivningar under en period när många kan ha svårt att komma hemifrån.

Om du inte känner dig sjuk så är du som vanligt välkommen till oss på Junogatan 4d på samtal.

Föräldraresursen

Vi finns för dig som är förälder. Du kan vända dig till oss när du har frågor, funderingar eller bekymmer som rör ditt föräldraskap.

Du kanske känner igen dig i något av följande:

  • Hur kan vi förebygga bråk och konflikter?
  • Mitt barn trivs inte i skolan.
  • Hur kan jag stärka mitt barns självkänsla?

Föräldraresursen har ett nära samarbete med skolan och vi kan vara en del i den kontakten om så önskas. Vi erbjuder samtal och stöd i ditt föräldraskap, och arrangerar även gruppträffar kring föräldraskapet.

Vi har tystnadsplikt. Det är kostnadsfritt att komma till oss och vi för ingen dokumentation. Tolk används alltid när det behövs.

Följ oss gärna på Facebook.

Kontakt

Vi nås på e-post: foraldraresursen@uddevalla.se

Ring och tala med någon av våra kuratorer:

Martina Niklasson telefon 0522-69 51 21

Kristin Andreasson telefon 0522-69 51 23

Adress
Socialtjänsten, Familjekontoret

Junogatan 9
451 81 Uddevalla

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00