Dalabergs öppna förskola

Här arbetar Tina (socionom), Bettan (förskollärare) och Helena (förskollärare). Välkommen till oss!


Obs! Aktuellt utifrån Covid-19.

Vi har fått ytterligare restriktioner vad gäller besöksantalet på Öppna förskolan. Det innebär att vi måste begränsa besöksantalet. Personalen är på plats och det går bra att kontakta oss om du känner behov av stöd.

Öppna förskolan Dalaberg, 0701-65 71 96

(Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller hygienrutiner, besöksantal och tillsammans tar vi ansvar för att hålla avstånd. Friska och symtomfria barn och vuxna är välkomna. Ansvaret vid besök hos oss ligger hos vårdnadshavaren.)

Aktuell info

  • Barnvagnspromenad måndagar kl. 13 och fredagar 9,30. Vi träffas utanför apoteket på Dalabergs centrum. Ingen föranmälan behöv. Välkomna!

Grupper

0-12 månader, 0-6 år. Här träffar du andra föräldrar och barn. Vi leker, pysslar, har sångstund och fikar tillsammans.

Barnvagnspromenader måndagar kl.13.00 och fredagar kl.9,30. Vi samlas utanför apoteket vid Dalabergs centrum och promenerar ca 30-45 min i närområdet i samtalsvänlig promenadtakt. Ingen föranmälan behövs. Välkomna!

Smilla gruppen. För dig som är gravid eller har små barn och är orolig över eget eller närståendes drickande/drogande. Eller om du vuxit upp i en familj där det förekommit/förekommer missbruk. Vi ses en eftermiddag i veckan och det finns möjlighet till samtal med kurator. Välkommen att ringa om du vill veta mer.

SFI-grupp. För nyanlända som är föräldralediga med bebis upp till ett år. En lärare från SFI undervisar och du kan ha din bebis med dig. Vi ses en gång i veckan. Hör av dig om du är intresserad.

Smörgåsfika finns att köpa till självkostnadspris i alla grupper.

För öppettider, kontakta oss och boka tid.

Kontakt

Telefon Öppna förskolan
0522-69 68 33, 0701-65 71 96

Telefon socionom
0522-69 68 34

Adress
Familjecentralen, Dalaberg
Lövskogsgatan 8
451 72 Uddevalla

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00