Husbil, husvagn och buss

I Uddevalla finns ställplats och parkeringsplats för dig som kommer med husbil, husvagn eller buss.

Museigatan 2, Riverside - husvagn och husbil

Ställplats för husvagn och husbil finns på parkeringen Museigatan 2, vid Riverside och är central belägen med tillgång till butiker, affärer, restauranger, lekplatser med mera.
På ställplatsen finns det tillgång till el.

Kostnad: 100 kronor per dygn som betalas genom SMS eller app. (Husbil 100 kronor per dygn, zon 1871, Bil och husvagn 100 kronor per dygn, zon 1871. Välj husvagnens registreringsnummer vid betalning.)

För betalning av parkering välj:

Pay for your parking (in english)>>

På Bodele ställplats finns det en tömningsstation för töming av gråvatten eller latrin med kostnad 100 kr. Ställplatser - Uddevalla

Bodeles ställplats

Bodele ställplats är belägen i ett vackert naturområde inom Gustafsbergsområdet sydväst om Uddevalla centrum. Det finns närhet till bad, caféer och restauranger samt strandpromenaden och vandringsleder som 2009 utsågs till Sveriges vackraste väg.

Det finns 19 bokningsbara ställplatser som betalas med Kort och Swish dygnet runt. Ställplatsen är öppen från mars till oktober och tömning året om.

Kostnad: 350 kr/dygn (april-aug) och 200 kr/dygn (mars, sept.-okt) inklusive el, tömning och wc.

100 kr för tömning av latrin/gråvatten för ej bokad ställplats.

För bokning och betalning: Ställplatser - Uddevalla

Lindesnäs ställplats

Sydväst om Uddevalla centrum i det vackra naturområde Gustafsberg finns även Lindesnäs ställplats. Det finns närhet till bad och restauranger samt strandpromenaden som 2009 utsågs till Sveriges vackraste väg. Tillgång till allmän toalett finns vid intilliggande båthamn samt vatten på bryggorna under sommarmånaderna.

Det finns 5 ställplatser som till sommaren blir bokningsbara. Platserna kommer att kunnas förbokas och som drop-in. Bokning och betalning med Kort och Swish dygnet runt.

Kostnad: 250 kr/dygn (april-aug) och 100 kr/dygn (sept-mars).
För bokning och betalning: Ställplatser - Uddevalla

På Bodele ställplats finns det en tömningsstation för töming av gråvatten eller latrin med kostnad 100 kr. Ställplatser - Uddevalla

Bussparkering

Kampenhofsgatans södra sida vid museet på markerad plats får buss stanna för av- och påstigning av resenärer. På Bartilsgatans södra sida mellan Norra Drottninggatan och Kyrkogårdsgatan får turistbussar parkera på två platser.

Kontakt

Kontaktcenter Uddevalla kommun

+46 522‑69 60 00
kommunen@uddevalla.se

Förslag på sidor