Barn med mamma

Föräldraresursens ABC-grupper för föräldrar

Vi vill härmed bjuda in er till Föräldraresursens ABC-grupper för föräldrar. Föräldraresursen är en av våra förebyggande verksamheter som erbjuder lättillgängligt stöd till alla föräldrar i Uddevalla med barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Hos oss arbetar fem erfarna kuratorer med föräldrastöd, och vi kan erbjuda både enskild rådgivning genom samtal och olika föräldrakurser.

  • Ti & ons, start v.42, varannan vecka.
  • Kvällstid
  • Familjekontoret, Junogatan 9

Nu i oktober startar Föräldraresursen två ABC-grupper (Alla barn i centrum), där föräldrar med barn i åldrarna 3-12 år kan delta. Kursen går under kvällstid vid fyra tillfällen och syftet är att stärka relationen till ditt barn och motverka konflikter hemma.

Det är verkligen en trevlig och uppskattad kurs som har varit populär bland föräldrar i Uddevalla under flera år. Vi tror att anledningen till detta är att vi fokuserar på det positiva och lustfyllda, ser föräldrarnas resurser och strävar efter att bygga och stärka relationen till våra älskade barn. Föräldrar uppskattar att kunna prata med andra föräldrar och inspireras av varandras erfarenheter.

ABC-grupperna kommer att äga rum på tisdags- eller onsdagskvällar, varannan vecka med start i vecka 42. Kurserna är kostnadsfria, men vi har ett begränsat antal platser. Vi rekommenderar därför att ni anmäler er så snart som möjligt för att säkra er plats.

Vi på Föräldraresursen, Camilla Ljungström, Kristin Andreasson, Camilla Bielinski, Maria Karlsson och Mats Almqvist Nielsen, hälsar er alla varmt välkomna. För eventuella frågor eller för anmälan, kontakta oss via mail på foraldraresursen@uddevalla.se.

Vi ser fram emot att träffa er och arbeta tillsammans för att stärka relationen mellan föräldrar och barn.

Vänliga hälsningar,

Föräldraresursen

 

Läs mer om verksamheten och kurser

Följ Föräldraresursen på Facebook