en illustration med landsbygd, en ko, granar, en buss, ett tåg, ett hus och ett rådjur, samt två pratbubblor

Välkommen till landsbygdsdialog Bokenäset

Vad är viktigt för dig som bor på landsbygden? Välkommen till landsbygdsdialog! Du som bor i Bokenäset-Hogstorp-Skredsvik-Herrestadsfjället eller är intresserad av frågor som rör detta område är välkommen till landsbygdsdialog.

• Torsdag 18 april
  • 18:00-20:30
  • Bygdens hus Skredsvik

- Vi vill att hela kommunen ska leva och vill därför öka dialogen med dig som bor utanför tätorten Uddevalla, säger Martin Petterson, kommunstyrelsens ordförande och ordförande i Landsbygdsrådet.

Tid och plats: torsdag 18 april klockan 18.00-20.30 i Bygdens hus Skredsvik. Vi bjuder på korv och bröd med kaffe från klockan 18, mötet startar 18.30.

Vi informerar och bjuder in till dialog om följande ämnen:

• Bokenäs skola
  • Badplatser
  • Skolskjutsar
  • Vägar och cykelvägar

Tjänstepersoner och politiker finns med på mötet som har kunskap om dessa områden. Leader Södra Bohuslän finns också på plats. Landsbygdsdialogen sker i samarbete mellan Uddevalla kommun och Bokenäsets Framtid.

Varmt välkomna!

Läs mer om våra landsbygdsdialoger www.uddevalla.se/landsbygdsdialog