Barnteater

Drömlek - Familjelördag

Regionteater Väst

Tänk dig att du leker som i en dröm. I drömmen kan du bestämma att tyngdkraften helt slutar fungera och du kan flyga genom rummet.

Precis så känns föreställningen Drömlek!

Dansarna rör sig längs golvet, de kämpar mot gravitationen och dras över scenen. Men om du lyfter blicken möts du av en annan värld – en drömvärld där dansarna svävar fram, möts och skiljs. Du väljer själv vilken värld du vill se och uppleva. Med hjälp av videoprojiceringar och ett speciellt scenbygge får publiken ta del av en magisk, drömsk och lekfull upplevelse som vädjar till fantasin.

Göteborgsbaserade koreografen Fernando Melo turnerar världen över som koreograf. Hans specialitet är att, tillsammans med sin konstnärliga samarbetspartner, Shumpei Nemoto, jobba med videoprojiceringar, dans och nya visuella uttryck.

För alla åldrar, men passar bäst från 8 år

Lördagen den 19 november klockan 11.00
Regionteater Väst
Anmälan görs till info@regionteatervast.se eller 020-50 40 75. Kom ihåg att ange antal personer i ditt sällskap.
Arrangör: Region­teater Väst

Tillbaka till alla aktiviteter

Du kanske också är intresserad av