Uddevallabron med Uddevalla i bakgrunden

• Lördag 1 april
  • 11.00 och 13.00
  • Regionteater Väst

Anmälan görs till info@regionteatervast.se eller 020-50 40 75. Kom ihåg att ange antal personer i ditt sällskap. Pris: 0 kr

En säregen grupp punk-poppiga karaktärer tar med publiken på en tankevurpa där logiken tappat fotfästet och tiden blåser vart den vill. LOOP är en egen värld som gör revolt mot verklighetens regler, där dans böjer tid och rum och ler mot fiktionens möjligheter.

LOOP är en hyllning till allas vår förmåga till fantasi och till dansens kraft att ta oss dit. Vad händer om vi kastar om vilken ordning saker bör ske och hur kroppar rör sig? Är det på riktigt? Är det en föreställning eller en surrealistisk danskonsert? Går tiden framåt eller bakåt? Säg det inte till någon: LOOP kan vara vad du vill.

Varmt välkommen till en värld inspirerad av surrealismen, barnteckningar, TV-spel och tidsmaskiner.

”Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi” – Astrid Lindgren

Arrangör: Regionteater Väst

Cirka 40 minuter