Honey honey

En dansföreställning om de allra viktigaste. Från 9 år och uppåt.

• Lördag 6 april
  • Regionteater Väst

I bisamhället är drottningen mamma till alla andra bin. Genom doftämnen styr hon livet i kupan, där arbetsbina tillverkar honung, städar och vaktar. De kommunicerar genom att dansa: Var finns det nektar och pollen? Åt vilket håll hittar jag vatten? Rörelserna berättar.

Alla arbetar tillsammans, för bisamhällets bästa. Och hur är det med oss? Vi människor?

Dansföreställningen Honey Honey kliver ner i insekternas mikrovärld. Med nykomponerad musik och inspiration från svärmar, drönare och bi-danser riktar den in sig på oss människor och det samhälle vi skapar. Hur behandlar och kommunicerar vi med varandra? Kan vi i skogens värld hitta en respekt för det lilla väsendet och dess betydelse för hela ekosystemet?

Cirka 40 minuter

Platsbokning

Boka plats genom att mejla till bokning@regionteatervast.se eller via telefon 020-50 40 75. Kom ihåg att ange antal personer i ditt sällskap.
Pris: 0 kr

Från klockan 10.00 bjuder teatern in till rundvandringar bakom kulisserna. Föranmälan görs till bokning@regionteatervast.se

Arrangör: Regionteater Väst

Foto Daniel Andersson