Kulturskolan 

 

På Kulturskolan ger vi dig mellan 5-26 år möjligheter att vara kreativ, att utveckla dina intressen och att möta en mångfald av människor och kulturella uttryck. Du kan välja bland många olika kurser. Några sträcker sig över flera år och andra under bara några veckor.

Kulturskolan finns på Skolgatan 4 (före detta Musikskolan), Sinclair och på några grundskolor

Aktuellt

Återanmälan

Nu är det dags för återanmälan!

För att bekräfta att du vill fortsätta hos oss eller fortsatt stå kvar på kö behöver du göra en återanmälan senast 24:e maj 2021.

Vi behöver också veta att dina kontaktuppgifter stämmer.

Återanmälan görs i vårt administrativa system Speedadmin. Du loggar in med BankID och klickar på ”Återanmälan” där du får bekräfta om du vill fortsätta med dina kurser eller om du fortfarande vill stå i kö till de ämnen du valt.

Du hittar inloggningssidan här på vår hemsida under fliken Anmälan och uppsägning Kulturskolan.

Har du ställt dig på kö till en kurs efter den 1:e januari 2021 behöver du inte göra en återanmälan.

Har du frågor eller problem med inloggning kan du vända dig till support.kulturskolan@uddevalla.se


Corona-nytt

Från vecka 11 kommer i stort sett alla alla elever födda 2002 eller senare få fysiska lektioner. Detta gäller med undantag för de elever som tyvärr måste gå på distans på grund av att vi inte har tillgång till grundskolans lokaler.

Vi har sett över antalet personer i vissa grupper och gjort justeringar, även vad det gäller lokalerna. Samma restriktioner som vi hade i höstas gäller även nu. Inga vuxna i lokalerna, håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symptom. .  

Observera att råden kan komma att förlängas eller ändras. Vi följer utvecklingen och anpassar oss efter de ansvariga myndigheternas rekommendationer. I övrigt följer vi Folkhälsomyndighetens direktiv och ber alla om att respektera vår önskan om att den som känner sig snuvig, förkyld eller har hosta stannar hemma och blir helt frisk innan en kommer tillbaka till verksamheten, ifall vi har startat i det normala läget igen.


Kulturverkstad på Youtube

Nu kan du ha skoj på Kulturverkstaden – hemifrån. Tillsammans med Daniel, Glenn, Ulrika och Anders kan du prova massor av spännande och roliga aktiviteter.

Kulturverkstad på Youtube


Kostnadsfritt medlemsskap i Kulturskolans elevförening

Varje elev i Kulturskolan erbjuds ett kostnadsfritt medlemskap i Kulturskolans Elevförening Uddevalla. En gång om året får föreningen ett bidrag från RUM, Riksförbundet unga musikanter, för varje barn över 6 år som registrerat sig som medlem. De här pengarna är en ovärderlig hjälp i arbetet med att ordna läger, workshops och liknande för Kulturskolans elever. Pengarna kan också användas till fika och frukt för barnen vid större evenemang.

Registrera medlemskap

Medlemskapet kostar ingenting.


Vårterminens dansschema ser du här »

Följ oss gärna på Instagram: kulturskolan_uddevalla

Prenumerera på information och få mejl när vi uppdaterar sidan.

Hantera prenumeration


Kontakt

Kontaktcenter Uddevalla kommun, +46 522‑69 60 00

kommunen@uddevalla.se

Skolgatan 4

Telefon 0522-69 60 00 

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00